KEZELÉSEINK

Svédmasszázs

Sportmasszázs

A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak és ízületek átdolgozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.
A masszázs ingerei közvetlenül, mechanikai úton, és közvetetten, az idegrendszeren keresztül hatnak szervezetünkre. Ily módon befolyásolható a belső szervek funkcionális működése, valamint a bőr, a kötő- és izomszövet állapota. Terápiás hatása alapján fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban.

A sportmasszázs fontos szerepet játszik minden sportoló életében, függetlenül attól, hogy sérült-e vagy sem. Elengedhetetlen bizonyos sérülések kezelésében, illetve a jövőbeni sérülések elkerülésében. Nyugtató hatású csökkenti az izomgörcsöket, merev izmok okozta fájdalmakat lazítja a merev, letapadt izmokat, így azok terhelhetőbbé és kevésbé sérülékennyé válnak kiüríti a feszes izmokból az ott felhalmozódó méreganyagokat (pl. tejsav) sérülés esetén gyorsítja a gyógyulást mozgásszegény életmódot folytatóknál fellazítja a letapadt izmokat

Kinesio Tape ragasztás

SMR henger oktatás

A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.
A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.

A szakszerű önmasszázs jelentősen hozzájárul az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzéséhez, sőt, kiemelkedően hatékonynak bizonyul a rehabilitáció terén is. Segítségével növelhető az ízületek mozgástartománya, csökkennek a krónikus gerinc-, ízületi- és izompanaszok, fájdalmak. Javítja a testtudatot, a koordinációt, a sportolói teljesítményt, és még a narancsbőr elleni harcban is bevethető. Rendszeres otthoni és/vagy edzőtermi használata nem csak a sportolók, de a mozgásszegény életmódot élők számára ajánlott, hiszen jelentősen enyhítheti az ülőmunkát végzőknél jelentkező nyaki- és deréktáji fájdalmat, merevséget.

Tapasztalataim alapján a legjobb teljesítményhez nem csak a rendszeres edzések, hanem a rendszeres regeneráció is elengedhetetlen. Heti 3-4 edzésmunkát nehéz havi 1 masszázzsal kipihenni. Manapság rengeteg módszer és kezelés létezik a lazításra, regenerálódásra, az izmok pihentetésére, de ezeket túlzásba se szabad vinni. Találd meg azt, amelyikkel úgy érzed a legjobban segíted a szervezetedet és tedd az edzésterved részévé. A sportolói csomaggal az a célom, hogy a legjobb árú és legjobban tervezhető rendszert adhassam mindenkinek. Ebben a csomagban heti 1 db 1 órás sportmasszázs tartozik 6 hónapon keresztül. Az időpontokat teljesen az edzéstervedhez és a versenynaptáradhoz igazítjuk, így biztos toppon leszel az egész szezon alatt. Budapest legnépszerűbb futópályájától pár percre várlak, hogy minden héten pihenhess kicsit. A sportolói csomagot előlege 20.000 Ft, a fennmaradó részt pedig 3 hónapon belül kell rendezni.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepd meg ismerőseidet, barátaidat egy ajándékkártyával, ha ülőmunkát végeznek, ha stresszesek, ha túlhajtják magukat, ha lesérültek, ha szeretnéd hogy megelőzzék a süréléseket, ha kikapcsolódnának vagy csak úgy. Egy masszázsnak mindenki örül. A kártya bármekkora összeggel feltölthető és bármelyik szolgáltatásra felhasználható fél éven belül.

TÁMOGATÓK