ENSPORT TRAINING

Miért választottam az ENSPORTOT? Sok sportágban, sok edző keze alatt, sok csapatban játszottam már, de mindenhol csak a játék volt a fontos. Nem volt megfigyelve a felkészülés során a technikánk vagy az étrendünk és sérülés esetén nem lettünk elküldve masszőrhöz vagy gyógytornászhoz. Csak az volt a lényeg, hogy játékra alkalmasak legyünk. Ezzel szemben az ENSPORT minden sporttal kapcsolatos területet rendszerbe foglal. Az edződ érdeklődni tud a gyógytornásznál az állapotodról, a dietetikusod látja az edzéseidet és az elégetett kalóriádat, elemezve van a helyes futótechnikád és félévente jegyzőkönyvet kapsz az aktuális teljesítményedről. Nem kell ezer fele szakadnod, itt mindenki érted dolgozik. Engem ez győzött meg!

ENSPORT

SYSTEM

TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN

A TE CÉLJAID határozzák meg azt, hogy mire van szükséged.

Ezért alkottuk meg az ENSPORTSYSTEM-et, hogy tűpontosan az igényeidhez tudjuk szabni a szolgáltatásainkat. Nálunk megtalálsz mindent, ami szükséges lehet a tudatos fejlődésedhez. Módszerünk éppúgy hasznos a hobbifutóknak, mint az Ironman-versenyre készülő triatlonistáknak.

Mi adunk egy komplex rendszert, te adod a lelkesedést és a kitartást. Így lesz a célig vezető út közös, de a SIKER CSAK A TIED!