• Please Activate WPML Plugin
 • Partnereim

  Akikkel öröm együtt dolgozni

  Ensport Training

  TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN

  A TE CÉLJAID határozzák meg azt, hogy mire van szükséged.

  Ezért alkottuk meg az ENSPORTSYSTEM-et, hogy maximálisan a Te igényeidhez szabjuk a szolgáltatásainkat. Nálunk megtalálsz mindent, ami szükséges lehet a tudatos fejlődésedhez. Módszerünk éppúgy hasznos a hobbifutóknak, mint az Ironman-versenyre készülő triatlonistáknak.

  Meru SportCare

  Minden kutatás azt mutatja, hogy a húzódások, izom- és egyéb sportsérülések esélye jóval alacsonyabb azoknál, akik bemelegítés során és/vagy edzés után használnak sportkrémeket.

  A Meru sportkrémei kimagasló regeneráló és bemelegítő hatásuknak köszönhetően a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítják szervezetednek sportolás előtt, közben és után.

  Trail Zone

  Olyan sportos, szeretetteljes és gyönyörű környezetben fekvő településeket sikerül együttműködő partnerként magunk mellett tudni az elkövetkezendő évekre, akik velünk szervezőkkel közösen, lelkes támogatásukkal évről-évre meghatározó élményt tudnak nyújtani majd Nektek.

  Versenyeink négy csodálatos helyszínen kapnak helyet a Bakony tájegység szívében.

  Krio Budapest

  A krioterápia segítségével megtapasztalhatja, hogy kibírható a mínusz 150-170 °C közötti hideg és nem fagy arcára a mosolya. Ami első hallásra hihetetlen, az első kezelés után a megtapasztalt valóság.

  Kibírható, és a hatás azonnal élvezhető.

  A krioszaunából kilépve nem csak saját fizikai határainak megtapasztalása miatt lesz büszke önmagára, de eltölti egy kellemes érzés, ahogy a vérkeringés felgyorsulásával jóleső bizsergés járja át a testet, és energiáit megsokszorozza.

  Hepprehab

  Prevenciós és rehabilitációs edző, több év tapasztalattal a háta mögött. Célja az, hogy a hozzád hasonló embereknek segítsek. Együtt kitaláljátok azt, mi a megfelelő megoldás számodra, hogyan tudod megelőzni a különböző sérüléseket. Modern szemlélettel és eszköztárral segít felkészülni arra, hogy ne csak egy hónapig, hanem egy életre élvezetes maradjon számodra a sport!

  Sybell

  Olyan rendszergazda és hosting szolgáltatást nyújtanak ügyfeleik számára, amely nyugalmat, élményt és kényelmet biztosít számukra, amelyet élvezettel vehetnek igénybe. Minden informatikai terhet leveszünk a vállukról, azért, hogy kizárólag saját üzletükre, vállalkozásukra tudjanak fókuszálni. Hogy ez gördülékenyen megvalósulhasson nagy figyelmet fordítanak a folyamatos szakmai felkészültségükre és a hosszú távú költséghatékonyságra.